Gastenboek

We zijn benieuwd naar uw reactie!

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
27 berichten.
Sylvia Smeets uit Valkenswaard schreef op 26/04/2022
Zondag 14 april de eerste etappe van route 2 gelopen tot aan de Wedelse Molen. Het was een heerlijke zonnige lentedag en wat een mooie afwisseling, zo loop je langs de Dommel en dan weer midden in het bos, het vlonderpad was ook erg leuk. Na afloop een lekker drankje bij de Wedelse Molen met een erg leuk terras, een aanrader.
Zondag 21 april hebben we de tweede etappe gelopen. Ook nu weer heerlijk weer en een mooie route. Erg leuk was de windmolen “de Sevense Molen” en we hadden het geluk dat het “molendag” was en de wieken van de molen draaide en we deze van binnen mochten bezichtigen. Onderweg gestopt bij Café Jar, een bruin cafeetje, erg leuk met de prijzen van weleer waarna we de route hervatten. In Neerpelt liepen we langs een geelgekleurd station, prachtig gebouw. Op deze route hebben we verschillende watermolens gezien. Het was een duidelijk beschreven route die we met veel plezier gewandeld hebben. Op naar de volgende route!
Huberdien uit Sint-Oedenrode schreef op 24/04/2022
Hallo Thea, 21 april hebben Elly en ik de eerste etappe van jouw route gelopen. Het is een heel mooie route met een duidelijke routebeschrijving. We denken dat we de oorsprong van de Dommel ook hebben gevonden😊! Het was erg genieten van de landelijke omgeving met de ontmoeting met een veldleeuwerik en het weer werkte ook goed mee. Na afloop van de wandeling hebben we genoten van een afzakkertje en lekkere bitterballen bij de Drie Swaentjes. Ik zie uit naar de tweede etappe.
Adrie van den Bogert schreef op 19/08/2020
Hallo Thea, gisteren de laatste route van jou mooie Dommelroute gelopen ....Hele mooie dingen mogen zien maar ook een pad waar we wel ontzettend veel fout gelopen zijn ..Wij vonden het best wel een moeilijke beschrijving zoals bv bij het eerste hek linksaf maar wij waren al wel meer hekken tegengekomen en bij de t splitsing links en ook hiervan waren we er al verschillende tegen gekomen. [Heb hier al meerdere mensen over gesproken
Sofie schreef op 07/11/2019
Wat hebben we genoten van de prachtige wandelingen. Heel afwisselend en voor mij was het best een bekende omgeving maar kwam op plekken waar ik nog nooit was geweest. Top!
Karo schreef op 02/07/2019
Leuke site. We gaan er zeker op uit 🙂
Adrie van den Bogert schreef op 29/12/2018
Dag Thea,Vandaag onze tweede wederom prachtige route van het Dommelpad gelopen van Peer naar Neerpelt . Hier staat bij de route wijzigingen dat de Wedelse molen failliet is maar wij hebben er vandaag heerlijk koffie gedronken en geluncht . De eigenaresse heeft mij vriendelijk gevraagd of ik door wilde geven dat de molen sinds januari 2018 alweer geopend is en dat iedereen die het pad loopt van harte welkom is
Lenie van Dommelen schreef op 15/03/2018
Vandaag hebben Diny Menting-Koolen en ik een geweldige 3e etappe gelopen. We hebben genoten van de meanderende Dommel en van de ontluikende natuur. Bovendien zagen we een hert.Thea, bedankt voor de mooie route.
Aggie van Dongen schreef op 23/02/2018
Hoi Thea, vorig jaar in 2 weekenden de routes tot aan Eindhoven gelopen. Komend weekend gaan we de laatste 3 etappes wandelen. We hebben er ontzettend veel zin in, want het beloofd weer net zo prachtig te worden! lieve groet, Els en Aggie
Gerda Gielkens schreef op 13/11/2017
Mooie site!
Jan Steentjes schreef op 06/11/2017
Wij, wandelgroep De Vallestappers uit Nuenen, hebben in zeven en een halve etappe de Dommel Routes in oktober 2017 afgerond. Een verslag inclusieg GPX-files is te vinden op internet. Zoek maar naar op Vallestappers.Thea, we hebben erg genoten van jouw route en heel wat onbekende stukken ontdekt, terwijl De Dommel niet onbekend voor ons is. Namens de gehele wandelgroep bedankt.
Jan Heijnen schreef op 11/10/2017
In Mei begonnen bij de bron in Peer, en in September geëindigd in den Bosch. Ik heb genoten. Wat een mooie route. Bedankt Thea.
Christjan Schalken schreef op 29/09/2017
Hallo, we hebben het mapje met de wandelroutes inmiddels in ons bezit. Graag zou ik ook de GPX gegevens willen ontvangen zodat we morgen etappe twee kunnen gaan wandelen mt behulp van de GPS
Jacob Wolbers schreef op 02/06/2017
Vandaag de route Neerpelt nog eens gelopen De eerste keer slecht weer en onderbroken. Dit vind ik een hele mooie wandeling in de natuur,net als het traject Boxtel Den Bosch krewgen voor mij een zer goed geheel. Ik wil jullie bedanken voor het uitzetten en beschrijven van dit lilliput stroompje in Peer tot het uiteindelijke Resultaat in Den Bosh.EEN GROOT SUCCES voor jullie.
Jan Heijnen schreef op 16/05/2017
Half Mei ben ik dan eindelijk begonnen aan dit mooie pad. Het was wel een hele klus om met de bus in Bovenlinde te komen, maar het is me gelukt. De eerste 3 etappes heb ik nu gelopen, en ik moet zeggen, heel goed beschreven. Ik ben niet 1 keer verkeerd gelopen. Het pad hoeft helemaal niet gemarkeerd te worden. Ook de kleine flyers zijn handig. Handiger dan een boekje wat je de hele dag in je hand hebt. Complimenten.
Volgende week gaan we weer verder vanuit Valkenswaard. Daarna is het met openbaar vervoer goed te doen.
Arina schreef op 04/03/2017
Wij hebben de route helemaal gelopen, ging prima! Echt heel goed
beschreven!
In 3 dagen van Peer naar Eindhoven. Afgelopen zomer.
In 2 dagen van Eindhoven naar Den Bosch. Begin maart 2017.
We hadden leuke overnachtingsadressen.

Een keer af moeten wijken van de route omdat er een diepe plas was
over de hele breedte van het pad. Net nadat we de Sterrenlaan
(Europaweg) waren overgestoken, l.a. breed zandpad. Dit brede zandpad
was dus een grote plas.
We zijn toen via de Kosmoslaan gelopen en hebben later de route weer
opgepikt.
Het is dan handig om op je telefoon via google maps of nog beter: maps.me te zien hoe je
weer bij de Dommel kunt komen.
jessie slothouwer schreef op 19/12/2016
Ik zou het liefst de route lopen vanuit 1 overnachtingsadres (dus steeds met het ov naar de plek waar ik de vorige keer gestopt ben). Zou dat mogelijk zijn? heb je een suggestie voor eenvoudig hotel of b&b?
klazien Broeks schreef op 23/07/2016
Hallo Thea, ik wil je bedanken voor je mooie route. Wij hebben zo kunnen genieten van een heerlijke wandelvakantie. Van 8 tot 15 juli hebben we de 7 etappes gelopen. De meeste overnachtingen via vrienden van de fiets. We hebben prachtig wandelweer gehad, de jas is niet uit onze rugzak geweest. Alle paden waren goed te lopen ook al was de bodem soms nog wat drassig door de vele regen van voorgaande tijd. We hebben veel gebruik gemaakt van de horeca gelegenheden die je ook vermeld hebt dus helemaal top.
Alice Vogel schreef op 03/06/2016
"We hebben 10 juni de eerste route van de Dommelroutes gelopen. De dag ervoor het mapje gekocht en aan Thea verzocht de GPX bestanden te mailen. Met dank aan Thea voor de supersnelle actie, want in de avond hadden we die bestanden al op de mail staan.
Aangekomen op het grindpad, nadat we honderden meters door het manshoge gras gelopen hadden en zowaar een hertje vlak voor onze neus zagen wegspringen RA, erna was er even verwarring want de GPS wilde ons steeds maar LA laten gaan, maar daar was geen pad. Dus echt doorlopen tot aan een duidelijke kruising en dan LA.
Terug bij de stoeterij enz. 1e straat RA (Bosschel), dit is tegenover huisnummer 48 (dan hoef je niet te twijfelen of je die straat gemist hebt, want het is een behoorlijke afstand langs die weg).
Het was een beetje jammer dat je vaak een heel eind van de Dommel verwijderd was. Dat zal niet anders gekund hebben, neem ik aan. Hopelijk lopen we in de volgende routes echt langs de Dommel. We hebben er zin in!
(De GPS bleek zijn aanwijzingen trouwens in de tegengestelde richting te geven voor het tweede deel van de wandeling!)

"
Jan Heijnen schreef op 11/12/2015
Dit wordt mijn nieuwe uitdaging in het voorjaar. En als het weer zo aanhoud begint dat al vroeg. 🙂
Ger van der Palen schreef op 26/11/2015
Ik heb nog geen meter gelopen. Las vandaag in Wandel.nl-magazine over dit initiatief. Past precies in mijn straatje. Ik heb nu al voorpret