Gastenboek

We zijn benieuwd naar uw reactie!

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
27 berichten.
Lies Vlemmings schreef op 13/08/2015
In onze afgelopen vakantie hebben wij genoten van de Dommelroutes. Wat een prachtige, afwisselende en bijzondere wandelingen waren dat. Geweldig, compliment aan Thea!
tineke schreef op 22/01/2015
Wij hebben, zoals we ieder jaar gewend zijn, met vrienden op 31 december " het jaar heerlijk uitgelopen. ".

Omdat het ivm de smeltende sneeuw op veel plaatsten te drassig zou zijn, zijn we niet bij het beginpunt begonnen maar hebben route drie gelopen. Echt prachtig! Vooral het laatste stuk voor Borkel, toen ook de zon nog doorbrak.

Je route is heel erg goed beschreven. We zijn weliswaar een keer flink fout gelopen maar dat was omdat we verkeerd hadden gekeken op de beschrijving. ( na Borkel, bij het brugje over de Dommel zijn we rechtsaf gelopen en wel twee km door de blubber langs de
Dommel gestruind tot we echt vastliepen en terugmoesten.. Overigens wel een prachtig stukje!We gaan zeker alle routes lopen, omdat het een prachtig stuk natuur is, maar ook omdat het eigenlijk heel bekend terrein is waar we toch nog niet veel gelopen hebben.

Sander,s moeder woont in Achel, Sander is geboren in Valkenswaard, wij wonen nu in Riethoven, hebben elkaar leren kennen in Eindhoven en daar tien jaar gewoond, ik ben geboren in Schijndel ( vlak bij St Oedenrode)en in s Hertogenbosch naar de middelbare school
geweest..mooi he!

Nogmaals dank voor al het werk wat je verzet hebt.
Christ Boelens schreef op 01/12/2014
Begin november jouw Dommelroute gelopen van oorsprong tot Den Bosch. Vier daagjes van stevig doorstappen, maar genoten van de eerste tot de laatste stap. Thea je hebt er een schitterende route van gemaakt. Vol afwisseling in het landschap. Heerlijke rustige
bospaadjes mooie vergezichten en natuurlijk iedere keer weer de Dommel, die ik heb zien groeien van droog greppeltje tot een schitterende majestueus stromende rivier die Den Bosch binnenstroomt. Voor iedere wandelaar een aanrader. Thea bedankt.

Groeten Christ
Godeleve Walraet schreef op 08/11/2014
Onlangs heb ik de map met dommelroutes aangeschaft. Mijn belangstelling werd gewekt door het artikel in de krant 'het belang van Limburg'.

Vandaag hebben mijn man en, samen met onze honden het eerste stuk gewandeld.

Van de stoeterij tot de oorsprong en terug.

Het was genieten van de eerste tot de laatste stap. En de honden konden lekker rennen in de weidse velden. We hebben ons ook gewaagd tot bij de oorsprong. (Gelukkig geen boer met tractor tegengekomen)

Wij kijken al uit naar het vervolg van de routes !

CHAPEAU VOOR DIT PROJECT !
Nelly Vlassak schreef op 08/11/2014
Afgelopen zaterdag hebben we de route van Neerpelt naar Valkenswaard gelopen. Wat een prachtige afwisselende route. Vennen, weilanden, hei. En ook heel verrassend. De ene keer loop je over een pad langs de Dommel dan loop je er weer vanaf. Totdat hij plotseling
weer te voorschijn komt. Je wandelt zowel in België als in Nederland. Dat is ook wel een bijzondere ervaring. Thea, ""de verdwenen grenspaal"" is weer geplaatst. Het bord met de tekst is weggehaald. Onderweg hebben we bij ""de Zwaan"" in Borkel een rustpauze ingelast.
Een prachtige locatie. Als je door de tuin loopt, kun je op een bankje genieten van de Dommel. Wat is de natuur toch wonderschoon en zo dichtbij.

Ik kijk al weer uit naar een volgende Dommelwandeling.
Nicoline schreef op 20/10/2014
Vandaag samen met mijn zoon van Soeterij Paesen naar de oorsprong gelopen. Langs de oever van het nog kleine stroompje was het erg nat. We hadden voor dit eerste stukje vandaag beter laarzen aan kunnen doen. Maar met natte wandelschoenen en sokken hebben
we toch lekker gewandeld. In een mooi landelijk, uitgestrekt gebied. De wandeling smaakte voor mij naar meer. De volgende keer wandelen wij verder vanuit Soeterij Peasen naar Peer.
Carine Bral schreef op 08/10/2014
Wat leuk! vandaag ben ik uitgenodigd door mij Belgische vriendin om een Dommel route te lopen. Het Belang van Limburg had haar interesse gewekt met een mooi artikel van je routes.

Heb je een tip voor ons!!